16 Kasım 2013 Cumartesi

Araba Cam filmi



Araba Cam filmi

   Her şeyiyle hayatın akışındaki önemi ve yeri çok fazla olan arabalar için üzerinde ayrı ayrı durulacak o kadar fazla farklı konular söz konusu ki. Her birinde ayrı bir olgunun oluştuğunu, yani başlı başına ayrı bir yapının meydana geldiğini görmekteyiz. Tabii bunu bir sistematiğe bir düzene döktüğümüz zamanda da zaten çeşitli modifiye merkezleri ya da araç bakım servisleri gibi özel alanlarda tüm bu üzerinde durmaya çalıştığımız konulara değinildiğini görmekteyiz. Aslında bu noktada araç dizayn merkezleri ya da daha özel bir tabirle modifiye yapılan yerleri ayrı bir parantezle ele almak gerekiyor. Nedenine gelecek olursak aslında çok basit, bir örnekle taçlandırmak konuyu büyük bir açıklığa kavuşturacaktır aslında. İşte tam da bu sebepten dolayı araba cam filmi gibi oldukça özel bir olguyla konuya devam edebiliriz.

http://www.markaotodizayn.com/cam-filmi/


   Görüldüğü üzere, araba teknik bakımı ve servisi tarzındaki yerler, ne kadar teferruatlı bir çalışma prensibine sahip olsa da bu tür konulardan uzak. Yani eğer araba filmi ihtiyacınız varsa, camınızdaki asaleti ve gizemi arttırmak istiyorsanız kesinlikle ama kesinlikle birinci durak noktanız bu bağlamda modifiye merkezi olmalıdır. Bunun temeli elbette ki arabaya dair görselliktir, zaten görsellik dediğimiz zamanda da akla doğrudan gelen olgu hiç şüphesiz ki modifiye merkezlerinde vaz geçilmez uğraşlardan olan, araba cam filmi örneğinde de gördüğümüz gibi birebir estetik anlayışa ve kullanım performansına yönelik olgular olarak dikkatleri üzerine çekmektedir.

18 Eylül 2013 Çarşamba

Bayan iç giyim



Bayan iç giyim

   Giyinmenin tüm insanlık için çok önemli bir olgu olduğunu fakat bu boyutun bayanlar tarafından çok daha farklı yönlerinin olduğunu hemen hemen herkesten duymak mümkündür. Artık klişe haline gelmiş bu tabirleri bayan erkek, yaşlı genç herkes bilgisi olsa da olmasa da söylemektedir. Özellikle de erkeklerin bu konuda şikâyetçi bir tavırda oldukları yönünde büyük bir eğilim vardır. Fakat bu konu gerçekten böyle mi, o mükemmel varlıkların, kadınların, kendilerini en iyi hale sokmak adına yaptığı çabalar erkeklerde ne gibi etkiler yaratıyor bunu örnekler eşliğinde daha iyi bir şekilde anlama şansımız vardır. Bunun için de bayan iç giyim modelleri hiç şüphesiz çok iyi bir seçim olacaktır. Nitekim iç giyim alanı da yine bayanların büyük özen gösterdiği, dudak ısırtan, yürek hoplatan hallere bürünme fırsatı sunan bir olgudur. İç giyimin bayanlar üzerindeki sihirli yapısına değinip erkeklerin gerçekten şikâyetçi olup olmadığı kanısına çok kolay varabiliriz.

Seçkin bayan iç giyim modellerini www.icgiyimmoda.com sitesinden satın alabilirsiniz.

   Bayan iç giyim konusunun aslında tam olarak ne tür sınırlara dayandığını analiz edebilirsek erkekler üzerindeki etkisini ve şikâyet durumunu daha yakından tanıma şansımız olacaktır. Eğer genelleme yapacak olursak, bayanların zevklerine ve bazen de karşı taraftan beklentilerine göre elbise içinde ya da sadece iç giyim olarak tercih ettikleri her türlü modeli bu kategoriye sığdırmak mümkündür. Hangi erkek eşinin yanına yatarken simsiyah, bembeyaz ya da alev gibi kırmızı bir gecelik ile yatmasına hayır diyebilir ki? Sadece fantezi giyim olarak kullanılması için değil, burayı daha da açalım. O şekilde ona sarılmak, onunla beraber uyumak dahi bir ayrı zevk ve heyecan olacaktır. Elbette bu eşler arasında zaten olması gereken, aşkın ve sevginin gerektirdiği olgulardır ama değişiklik de şarttır öyle değil mi? Hem sadece erkek için değil, en az erkeğin duyduğu heyecanın seviyesi kadar bayan için de özel ve heyecan verici bir durumdur. Nitekim zaten kısa ve naif yapılı olan gecelik ya da diğer bayan iç giyim ürünleri uyku sırasında vücudu daha fazla göstermeleriyle oldukça cüretkâr bir yapıya bürünürler. Tüm bunlar doğrultusunda bayan iç giyim ürünlerini sadece bir giysiden ibaret olarak görmenin yanlışını anlamak ve bu heyecanı yaşamın tamamına yaymak gerekir!

31 Temmuz 2013 Çarşamba

Ofis Taşıma

Ofis Taşıma

   Taşımacılık konusunu hayatın her türlü alanında ele almak ve bu şekilde incelemek mümkündür. Çünkü zaten en temel haliyle taşımacılık konusu yani nakliye olarak sözünü etmeye çalıştığımız bu kavram insan ilişkilerine yönelik bir yapıya sahiptir. İşte bundan dolayı da bu yapıya yönelik hangi konu bütünlüğüne yönelirsek yönelelim muhakkak ele alacağımız etki alanları çok geniş bir çevrede karşımıza çıkmaktadır. Zaman zaman sözünü ettiğimiz bu yapılanma bireysel ihtiyaçlar olarak karşımıza çıkarken zaman zaman da aynı şekilde ticari bir gereklilik olarak nakliye konusunun tercih edildiğini görmekteyiz. Fakat tüm bunlara rağmen başta da sözünü ettiğimiz üzere bu konuya yönelik yaklaşımda hiçbir zaman değişikliğe rastlamak mümkün değildir. Her zaman için etki alanı oldukça geniş sınırlarla çevrilmiş ve hayatın içinden olmayı başarmış bir yapılanma durumu söz konusu olmaktadır. Elbette ki taşıma konusunda sektör anlamında ele alacağımız bu farklı yapılanmaları bir değil birkaç tane yazı dizisiyle dahi bitirmek pek mümkün olmayan bir durumdur. Ama yine de buna rağmen, konumuzda da temel olan olgulara değinmek onlar hakkında çeşitli şekillerde örnekler vermek gerekebilir.

   Misal bu konunun karşımıza çıkmaya başladığı yeni oluşum içinde olmayan ama etkisini daha fazla yükseltmiş bir yapılanma olarak ofis taşıma olgusu üzerinde durmak mümkündür. Çünkü çok farklı taşımacılık alanlarından söz etmişken bu yapılanmaya yönelik artı değerler ve belirleyici faktörler konumuzun gidişatını çok daha net bir yörüngeye sokmaktadır. Yine konumuzun genelinde ele aldığımız üzere yapısı ve işleyişi itibari ile hem farkların hem de çok belirleyici ortak noktaların karşımıza çıktığı ofis taşıma konusu söylemeye çalıştıklarımızı sadece ortaya çıkış ve tercih edilme periyotları ile dahi en net şekilde gözler önüne sermeyi başarmaktadır. En nihayetinde nakliye konusunun ev taşıma zamanlarına dâhil olmadığı periyotlarda böyle bir yapılanmadan söz etmek mümkün olan bir şey değildi. Ama ona rağmen tüm bu taşıma prensipleri ve deneyimlerinin en modern hali ile ofis taşıma yapısı üzerinde birleşmiş olması, bu konunun nasıl da yükselen bir değer olduğunu çok net bir şekilde gözler önüne sermeyi başarmaktadır. 

Nakliye

Nakliye

   Her türlü yük eşyasının müşterinin istediği şekilde, belirli bir düzene göre taşınması; belirli prosedürlerin uygulanması nakliye konusunun en doğrusal tanımı olarak ifade edilme olanağına sahiptir. Çünkü kesinlikle ama kesinlikle öyle sıradan bir taşıma işlemi gibi, kamyonet ya da benzeri bir araca ne var ne yok her şeyin atarcasına doldurulması asla bizim firmasal anlamda yapısını incelemeye çalıştığımız bu tür taşımacılık işlemleriyle pek ilgili bir yapıya sahip değildir. Bundan dolayıdır ki her şeyden önce sözünü ettiğimiz bu ayrımı çok iyi bir şekilde yapmak gerekir. Yani gerçek anlamda, nitelikli bir şekilde nakliyat işlemini gerçekleştiren şahıslar ve bunu tüm prosedürlerine uyarak devam ettiren firmalar...

   Bu iki seçim arasında gerçekten de ciddi anlamda büyük farklar olduğunu vurgulamak gerekmektedir. Her şeyden önce bir tanesinde müşteri memnuniyetine odaklanmış bir çalışma sistemi mevcuttur. Diğerinde ise müşteri memnuniyetinin küçük çaplı uğraşlar haricinde daha fazla ileriye gitmediğini çok net bir şekilde görebiliriz. Bundan dolayıdır ki zaten kâr etme amacının, düşük maliyet ile en çok yükü taşıma düşüncesinin her şeyin üstünde olduğunu söylemek aslına bakarsak öyle çok da yanlış olan bir yaklaşım değildir. Eğer ki üzerinde durduğumuz bu çok önemli olguyu, yani verilen hizmetten müşterinin memnun kalması gibi bir durumu hizmet ekseninden söküp atarsak doğal olarak vizyon biraz önce sözünü ettiğimiz yapıya doğru dönüşmeye başlayacaktır. Yani verilen hizmetin insanların nakliye alanındaki çeşitli gereksinimlerini karşılamaktan çok, bu işten en fazla kâr nasıl edilir, en az masrafla en çok taşıma nasıl yapılır mevzu direkt olarak buraya doğru kayacaktır. Tabii bu alanda elbette ki firma çapında maliyeti düşünmek de oldukça önemli olan bir husustur. Çünkü her ne kadar sürekli bir biçimde müşteri memnuniyeti olgusu üzerinde duruyor olsak da kâr etmek önemlidir. Yani aslına bakacak olursak bu noktada sözünü etmeye çalıştığımız parasal denge ve verilen hizmet dengesini oldukça iyi bir şekilde ayarlamak önemlidir. Eğer ki, mevcut yüksek potansiyelli ve müşteri yoğunluğu yüksek firmalara bakacak olursak kesinlikle bu olguya dönük çalışan isimlerin listenin ilk sırasında olduğunu göreceğiz.

Nakliyat

Nakliyat

   Nakliyat olarak ele alınan ve taşıma alanında hizmet veren bu yapılanma günümüzün en ciddi ticari potansiyellerinden ve insan hayatına etki eden konularından biridir. Gerek bireysel olarak taşıma hizmetleri olsun gerek fabrika ürünlerinin taşınması gibi toplu alanlarda taşıma konuları olsun hepsinin sadece tek bir kavram altında toplanması ve bu paralelde konuya devam edilmesi mümkündür. Öte yandan biraz önce üzerinde durduğumuz ticari potansiyel konusunun biraz üzerinde durmamız gerektiğinin altını çizmek gerekir. Çünkü gerçekten de bir takım açılardan ele alırsak nakliye konusunun bu şekilde ticari değere sahip olması ve bu noktada önemli bir potansiyel oluşturması her şeyden önce bir iş istihdamı demektir. Böylesine iş olanağı geniş olan bir konunun her geçen gün daha fazla olması sayı olarak artış göstermesi elbette ki olumlu bir gelişme olarak ifade edilebilir. Tabii tüm bunların haricinde yaşanan gelişmeler sırasında ortaya çıkan nakliyat firmalarının genel bir kalite düzeyine sahip olduğunu düşünmekteyiz biz.

   Eğer ki, sadece isim olarak ortaya bir şeyler çıkarsa işte o zaman ne iş istihdamı ne kaliteli bir yapı ne de ticari potansiyelden söz etmek gibi bir şansa sahip oluruz. Bundan dolayı firmaların yapıları ve vizyonları bu noktada gerçekten de ciddi bir öneme sahip olduğu durumu bir kez daha karşımıza çıkmaktadır. Elbette ki artık günümüzde bu alanda çok fazla bir iş alanı oluştuğunu ve buna bağlı olarak mevzu bahis yapılanmaya sahip isimlerin de bir hayli arttığından söz etmek mümkündür. Ama buna rağmen seçim yapma konusunda etkili olan bir takım hususlar mevcuttur. Eğer cepten çıkacak maddiyat konusu ve alınan hizmete yeterince önem verip bu dengeyi oldukça iyi bir şekilde sağlamayı başarırsak zaten oldukça olumlu bir seçim olacağını tahmin etmek gerçekten de pek zor bir durum olmayacaktır. Nakliyat konusu zaten tam da böyle bir hassasiyetin gösterilmesi gereken yapısıyla dikkat çekmektedir en fazla. Çünkü en nihayetinde tüm özel eşyaların ya da bizim için maddi ve de manevi değerleri yüksek olan her türlü somut nesnenin kilometrelerce başka kişilere emanet edilmesi söz konusudur. Bundan dolayı da güven sağlama konusu her şeyden önce gelir çoğu zaman...